heart promo  GRATIS LEVERING I DANMARK

heart promo 1-3 DAGES LEVERINGSTID I DANMARK

heart promo 14 DAGES RETURRET

Erstwilder: Grease "Fun Lovin’ Frenchy" Brooch

Erstwilder: Grease "Fun Lovin’ Frenchy" Brooch

249,00 DKK
Fin serie lavet efter de skønne karakterer fra filmen Grease samt deres Highschool Rydell High ❤️ Som altid en limited edition fra Erstwilder, så skynd dig at få fingre i de fantastiske brocher og halskæder før det er for sent !

Vi elsker de skønne brocher fra Erstwilder - et fantastisk udvalg af høj kvalitet smykker hele vejen fra Melbourne, Australien.

Erstwilder er en stolt Melbourne-baserede label. De designer og producerer samleartikler i limited edition, og alle kommer i deres egen fine boks perfekt til opbevaring!

Hos Erstwilder har de en stor kærlighed til dyr, og trækker en masse inspiration fra vintage, rockabilly, pinup, retro og art deco. Disse lidenskaber kombineres til at skabe disse smukke smykker, som tilføjer hverdagen fest & farver.

Vi er stolte af at kunne tilbyde jer disse smukke unikke kunstværker, alle i limited edition ❤️

Diameter på æsken som brochen kommer i er 8,5 cm - så har du en ide om størrelse på brochen.
Materiale
Hårdt kvalitets plastik
Levering & returnering

Levering i Danmark.

Vi leverer GRATIS til GLS pakkeshops i Danmark. Ønsker du at få din ordre leveret på en privat / arbejds adresse koster dette 29 kr.

Vælger du at få leveret din pakke på din hjemmeadresse, men der ikke er nogen på adressen ved leveringen (Gls leverer på hverdage kl. 7-16) udfyld da en fuldmagt som du finder her: https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt-formular

Nærmere information om pakkelevering ses her: https://gls-group.eu/DK/da/pakkelevering

Når en ordre er pakket og klar til afsendelse sender vi et tracking nr.

Vi efterstræber dag-til-dag levering. Dvs. modtager vi ordren inden kl 12 (på hverdage) afsendes den samme dag og ellers næste hverdag.

Obs. under udsalg, julesalg etc. kan der forekomme en smule længere leveringstid.

Du kan også vælge selv at afhente din ordre i butikken. Ordren skal I så fald afhentes senest 3 dage efter du har fået meddelelse om at den er pakket, og er klar til afhentning.

 

Levering til Sverige, Tyskland, Østrig, Schwiez, Holland, Luxenborg, Belgien og Polen.

Levering med GLS med tracking til privatadresse koster 89 kr. 

Levering ca 2-4 dage.

 

Levering til Øvrige udland:

Levering til alle øvrige lande koster 89 kr. Levering sker med brevpost via PostDanmark, dvs. uden tracking.

Leveringstiden er inden for EU ca 2-6 dage . Ved levering til lande udenfor EU kan der opstå længere leveringstid bl.a. pga. toldbehandling.

Ønskes anden leverings metode kontakt os inden bestilling.

Ombytning:

I tilfælde af at en varer ikke passer i størrelsen ombytter vi gerne denne indenfor 14 dage. Send os en mail til shop@mondokaos.dk så vi kan tjekke op på at den ønskede vare er på lager, og evt. reservere denne til dig.

Bemærk, du skal altså sende dine varer retur så vi har dem indenfor de 14 dage dvs. du kan ikke selv beholde varerne 14 dage inden du sender dem retur til os, da leveringstid tilbage til os er iberegnet de 14 dage. Så returnerer du dem med dag - til - dag levering (andre fragtfirma end post nord) har du i princippet 9 hverdage. Hvis du returnerer med almendelig brevpost med Post Nord har du 5 hverdage, da Post Nord leverer på op til 5 hverdage.

Sender

Vedlæg kopi af faktura, samt note om hvad den skal byttes til og send den derefter retur til:

Mondo Kaos

Birkegade 1

2200 København N.

Danmark.

Fortrydelsesret:

Vi ønsker at du skal være glad og tilfreds med dit køb i Mondo Kaos. Er dette ikke tilfældet yder vi på webshoppen 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Bemærk, du skal altså sende dine varer retur så vi har dem indenfor de 14 dage dvs. du kan ikke selv beholde varerne 14 dage inden du sender dem retur til os, da leveringstid tilbage til os er iberegnet de 14 dage. Så returnerer du dem med dag - til - dag levering (andre fragtfirma end post nord) har du i princippet 9 hverdage. Hvis du returnerer med almendelig brevpost med Post Nord har du 5 hverdage, da Post Nord leverer på op til 5 hverdage.

Bemærk returnerer du du en vare fra et ikke EU land skal du være opmærksom på at du vedligger printet faktura samt skriver fakturaen at det er en returnering på både faktura, samt udenpå på pakken.

Hvis ikke du gør dette bliver pakken toldbehandlet og der vil dermed komme ekstra leveringstid oveni hvorfor den sjældent vil være hos os indenfor de 14 dage, og vi dermed ikke kan tage imod den.

 
Følg venligst følgende instruktioner for returnering af varer:

Fortryder du købet, skal Mondo Kaos altid underrettes herom via mail inden returnering.

Mail: shop@mondokaos.dk.

Varen skal være Mondo Kaos i hænde senest 14 dage efter den dag, du modtog varen.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, sammen med en printet kopi af faktura (du har fået denne tilsendt på mail).

Vi tager ikke imod varer der er brugte – det er forståeligt at tøjet skal prøves, men vurderer vi at den har været brugt returneres denne.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Når vi har modtaget varen retur tilbageføres betalingen til den konto der er benyttet da ordren blev lagt. Der kan gå op til 5 hverdage førend betalingen er tilbage på din konto.

Al returnering skal ske til:

Mondo Kaos

Birkegade 1

2200 København N.

Danmark.

OBS! For udenlandske kunder:

Returnerer du du en vare fra et ikke EU land skal du være opmærksom på at du vedligger printet faktura samt skriver fakturaen at det er en returnering på både faktura, samt udenpå på pakken.

Hvis ikke du gør dette bliver pakken behandlet som en vare vi har købt, og dermed skal vi betale et gebyr på 140 d.kr. for at SKAT behandler returneringen samt moms på 25% af varens pris. Vil vil derfor opfordre til at I følger denne procedure, sådan at vi ikke står med denne ekstra udgift, tak.