heart promo  GRATIS LEVERING I DANMARK

heart promo 1-3 DAGES LEVERINGSTID I DANMARK

heart promo 14 DAGES RETURRET

Velkommen til Mondo Kaos - A Retro Boutique.


Mondo Kaos blev etableret i 2006 af Ditte Charite Lindemose. I dag består firmaet af webshoppen samt af butikken i Birkegade 1, København N. som ud over Ditte, bestyres af Kirstine & Stine.

Vi byder på et stort udvalg af feminine kjoler i vintage stilen fra 1940’erne, 1950’erne & 1960’erne. Der ud over byder vi også på masser af cardigans, nederdele, bukser etc. så du også kan bære den smukke retro stil til hverdag. Vi fører mange forskellige mærker så som Stop Staring, Bettie Page Clothing, Trashy Diva, House Of Foxy, Tara Starlet m.fl.. Vi byder ydermere på sko fra Lola Ramona & Miss L’Fire samt masser af fint accessories.

Flere gange årligt tager vi på messer for at bestille nye varer samt opdage nyt. Vi synes at det er rigtig spændende at gå på jagt efter fine nye varer til butikken og vores kunder, hvor vores fokus altid er på kvalitet, pasform og det feminine udtryk. Gerne med masser af farver.

Vores mål er at tilbyde tøj der fremhæver det smukke ved den kvindelige figur som kontrast til den androgyne stil som ellers præger modebilledet.

Du behøver ikke dyrke stilen til fingerspidserne, men kan fint kombinere vores tidsløse og feminine designs med det mere moderne og dermed skabe dit helt eget look. Gør dit køb her på webshoppen eller kig forbi vores fine butik på Nørrebro hvor vi dagligt er klar til at hjælpe og guide dig til at finde det helt perfekte outfit til dig. Så du kan føle dig smuk og feminin som den du er ❤